Projektiranje

 

NAČRTOVANJE IN MODELIRANJE

Ko v fazi projektiranja potrebujete tehnično dokumentacijo (risbe, načrte, 3D modele... ) smo s svojim znanjem in izkušnjami  pravi partner za vas ne glede na panogo in vrsto produkta. Med samim načrtovanjem se nenehno pojavljajo popravki, spremembe in korekcije izdelkov, kar vam pri pripravi načrtov ali modelov vzame veliko časa in povezano s  tem denarja. Zaradi narave dela in s tem povezanimi stroški vam v tej fazi priskočimo na pomoč in vam nudimo hitro in kvalitetno ažuriranje obstoječe dokumentacije ali izdelavo nove.

IZDELAVA PROJEKTNE IN DELAVNIŠKE DOKUMENTACIJE

Vas mučijo težave povezane s proizvodnim procesom ? Ne veste kako bi postopali v fazi projekta, ker delavniška dokumentacija ni sprotno ažurirana? Ste imeli zaplet pri izdelavi vzorca, prototipa ali etalona zaradi pomanjkljivo izdelane projektne ali delavniške dokumentacije? V tem primeru smo pravi partner za vas, saj vam na podlagi izkušenj in pridobljenim  znanjem  z veseljem priskočimo na pomoč. Za vas ali v sodelovanju z vami izdelamo projektno ali delavniško dokumentacijo neodvisno od panoge in tipa izdelka.

RAZVOJ

V fazi razvoja je kakovostna in hitra priprava dokumentacije še kako pomembna, saj so s tem lahko povezani tudi visoki stroški (nepopoln prototipni izdelek, neustrezen sestavni del, kratek rok izdelave in tveganje za izgubo kupca… ). Ker se tega dobro zavedamo, se vam pri tovrstnih izzivih z veseljem pridružimo in vam na podlagi izkušenj in znanja ponudimo kvalitetno podporo od začetka do konca razvoja. Najsi govorimo o izdelku, sestavnem delu ali opremi za avtomatizacijo, smo vam ne glede na tip in namen izdelka na razpolago skozi celoten razvojni proces.

promat

EKONOMIČNO - ENOSTAVNO - MODERNO

Zasebnim investitorjem, upravljalcem objektov ali podjetjem ponujamo vrhunske proizvode s področja zastekljevanja, konstrukcij in naravnega osvetljevanja prostorov.

Pro-Mat

Matjaž Popelar s.p.

Spodnji Hotič 47

1270 Litija

Tel: 041 570 689
mpopelar@siol.net

kako do nas