Avtomobilski nadstreški

Način arhitekture v zadnjih letih v večini ne predvideva izgradnje in s tem uporabe garažnih blokov v sklopu individualnih stanovanjskih objektov,  zaradi česar je vaš avto izpostavljen slabim  vremenskim pogojem odvisno od letnega časa. Tako nam v poletnem času preti visoka temperatura okolice in povečana verjetnost pojava toče, pozimi pa snežena odeja in zmrzal, kar neugodno vpliva tako na nas kot tudi na naše vozilo. Zato je izbira nadstrešnice najenostavnejša in najugodnejša rešitev za tovrstne težave. Glede na potrebe in želje naročnika je na voljo široka paleta materialov (vroče cinkane kovinske konstrukcije, uporaba kaljenih stekel, polikarbonatnih kritin…), barv in načinov izvedb. Poleg dobave in montaže lahko za vas pripravimo idejno rešitev (v obliki načrta ali modela) in vam s tem prikažemo izgled nadstrešnice pred samo postavitvijo.  

nadstrešek

Ker želimo svojim kupcem ponuditi le najboljše, se v fazi odločanja vključimo s svojim znanjem, izkušnjami in tehnično pomočjo pri izbiri najboljše rešitve za zaščito vašega avtomobila.

  • avto-nadstresek1b
  • avto-nadstresek2b
  • avto-nadstresek3b
  • avto-nadstresek4b
  • avto-nadstresek5b
  • avto-nadstresek6b
 

promat

EKONOMIČNO - ENOSTAVNO - MODERNO

Zasebnim investitorjem, upravljalcem objektov ali podjetjem ponujamo vrhunske proizvode s področja zastekljevanja, konstrukcij in naravnega osvetljevanja prostorov.

Pro-Mat

Matjaž Popelar s.p.

Spodnji Hotič 47

1270 Litija

Tel: 041 570 689
mpopelar@siol.net

kako do nas