Montaža in vzdrževanje

Ker vam želimo ponuditi le najboljše, vam za vse ponujene izdelke v sodelovanju s partnerji nudimo montažo, ki temelji na hitri odzivnosti, visoki kvaliteti in kratkem času izvedbe. Kot kvaliteto naj se omeni tudi skrb za vaš zastekljen objekt, nadstrešnico, svetlobnik ali sistem, saj je za nas vaše zadovoljstvo na prvem mestu. Poleg same montaže in vzdrževanja smo vam na razpolago za vsakršna vprašanja povezana z našo dejavnostjo, pri čemer vam z veseljem priskočimo na pomoč z nasvetom, predlogom ali konkretno rešitvijo.

Zaradi tega se naš slogan preprosto glasi EKONOMIČNO - ENOSTAVNO - MODERNO .

 

Projektiranje

Projektiranje kot  usmeritev posameznika, podjetja ali druge institucije je vse bolj razširjen pristop k doseganju zadanih rešitev ali ciljev. Ker se zavedamo, da smo s svojim znanjem in izkušnjami dober in kvaliteten partner pri pripravi projektne dokumentacije (ne glede na panogo in zastavljen cilj),  se že ob samem idejnem osnutku vključimo in vam pomagamo pri izdelavi projektne (proizvodnji procesi, analitika, kontrola… ) in tehnične dokumentacije (načrtovanje, modeliranje, izdelava delavniške dokumentacije… ).

Naj si bo to razvojni ali proizvodnji projekt smo vam z veseljem na razpolago, saj je vaš cilj obenem tudi naš izziv.

Zanima me več
 

Za podjetja

Medosebni odnosi na delovnem mestu, promocija zdravja na delovnem mestu ter prepoznavanje tveganj v delovnem procesu in celostno obvladovanje individualnih dejavnikov tveganja.

Zanima me več
 

promat

EKONOMIČNO - ENOSTAVNO - MODERNO

Zasebnim investitorjem, upravljalcem objektov ali podjetjem ponujamo vrhunske proizvode s področja zastekljevanja, konstrukcij in naravnega osvetljevanja prostorov.

Pro-Mat

Matjaž Popelar s.p.

Spodnji Hotič 47

1270 Litija

Tel: 041 570 689
mpopelar@siol.net

kako do nas