Polikarbonatne plošče in sistemi

Prekatne polikarbonatne plošče se uporabljajo kot kritina nadstreškov, teras ali zasteklitev sten. Plošče so izdelane s postopkom ekstruzije, njihova uporabnost pa je vsestranska. Poleg prosojnosti, zaradi česar so primerne za dovod svetlobe v prostore, jih odlikujejo tudi odlične mehanske lastnosti. Polikarbonati so v uporabi pogosti zaradi odpornosti na udarce, UV stabilnosti in prožnosti, zato jih je možno ukriviti tudi v hladnem stanju. Poleg samih plošč vam ponujamo kompletne sisteme – polikarbonatne plošče v kombinaciji z nosilci, pritrdilnimi elementi in vijačnim materialom, zaradi česar so enostavni za montažo in primerni za vsakega domačega mojstra. 

plokarbonatne plošče

Poleg širokega nabora pripadajočega materiala se lahko odločate za različne barvne odtenke in debeline plošč, od česar je odvisen izgled in prehodnost temperature preko strehe ali stene, odvisno od namena uporabe.

promat

EKONOMIČNO - ENOSTAVNO - MODERNO

Zasebnim investitorjem, upravljalcem objektov ali podjetjem ponujamo vrhunske proizvode s področja zastekljevanja, konstrukcij in naravnega osvetljevanja prostorov.

Pro-Mat

Matjaž Popelar s.p.

Spodnji Hotič 47

1270 Litija

Tel: 041 570 689
mpopelar@siol.net

kako do nas