O podjetju Pro-Mat

O PODJETJU

Pro-Mat je družinsko podjetje, ki stremi k hitri, kvalitetni in cenovno sprejemljivi rešitvi za lastnike stanovanjskih hiš, poslovnih prostorov in projektantov z izdelki, ki temeljijo na čim boljšem počutju, zadovoljstvu in priročnostjo za slehernega uporabnika. Zato se naše geslo glasi EKONOMIČNO – ENOSTAVNO – MODERNO.

POSLANSTVO

Zasebnim investitorjem, upravljalcem objektov ali podjetjem ponujamo vrhunske proizvode s področja zastekljevanja, konstrukcij in naravnega osvetljevanja prostorov. Poleg tega se s svojimi izkušnjami in znanjem vključujemo v razvojne in proizvodne procese s svetovanji, načrtovanji in projektiranjem.

ZAKAJ IZBRATI NAŠE PODJETJE?

Odlikujeta nas strokovnost in zanesljivost in kar je danes najbolj pomembno – zaupanje poslovnih partnerjev. Z znanjem in izkušnjami ter hitro in cenovno ugodno izvedbo želimo naročnikom omogočiti uresničitev njihovih želja.

VIZIJA

S svojimi izdelki, znanjem in kvaliteto želimo svojim strankam zagotoviti celovito rešitev s področja zastekljevanja, osvetljevanja in izgradnje pomožnih objektov in s tem po najboljših močeh prispevati k bivalnemu ugodju in dobremu počutju.

PRO-MAT projektiranje in montaža
Matjaž Popelar s.p.

Spodnji Hotič 47

1270 Litija

Tel: 041 570 689

mpopelar@siol.net

ID številka za DDV: SI97706680

TRR: NLB SI56 02023 0260914003

promat

EKONOMIČNO - ENOSTAVNO - MODERNO

Zasebnim investitorjem, upravljalcem objektov ali podjetjem ponujamo vrhunske proizvode s področja zastekljevanja, konstrukcij in naravnega osvetljevanja prostorov.

Pro-Mat

Matjaž Popelar s.p.

Spodnji Hotič 47

1270 Litija

Tel: 041 570 689
mpopelar@siol.net

kako do nas